Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jutros stigo oko 4 kuci iz grada, moji u 7 stavili prase na razanj nedelja je oko 9 me probudili ::lose:: otiso po pice i jos neke sitnice normalno svratili do kafane greota proci a ne svratiti... izbalirali 170 bala usluzno jer se komsi polomila presa,petljac i igla na 3 dela,sada rucak i uzivanje dosli rodjaci veceras isto gosti i takoo :ppozdrav:

1530ej4.jpg
ovo je igla prese BAMFORD ili BOMFORD ne znam tacno kako se zove i petljac onaj mu treba ne zna gde bi mogao da nabavi to ako zna neko neka napise :cao:

..Kod Pajkic Dragana u Jasenje, tebi je to blize.
to ti je kod Aleksinackih rudnika , pa jos malo navise pored auto puta Nis-Beograd!!!
A mislim i da je kod nas na poljoinfo forumu i clan!!!! :ppozdrav:

galki je napisao(la):
baliro i sad stigo a kanap mi negde zapeo i razmoto se po celome selu :zli:
:haha: to se meni desilo prosle godine prvi i zadnji put ali u ataru.I to stvarno,posle kupovine prese pri prvom izlasku u atar.
Danas balirao CEO DAN.....meni i usluzno oko 1500 bala,a prosao kilometara :zli: :zli: dehidrirao.....jedva sam cekao kuci veceru i hladan JELEN.... :D

prethodnih nekoliko dana bio odsutan
juče sam bio sa kosijercom i galkijom na :ppozdrav: posle toga cijeli dan davio dukanca :D obišao Guču i .......................................... svašta nešto

danas dolazim sebi i pokušavam da sredim moje vitlo :udri:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh