Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
radi se o tome da sam natovario 4 metra drveta na onu karedtu sa klackajućim osovinama , i nisam primijetio sa mi je jedna guma izduvala , krenem ti ja uz brdo ima malo lišća ima malo i vlage ali rus tu MORA da izvuče , ma nema šanse guzio se i nema teorije
a ja idiot kakav i jesam zakačim naprijed hidrolančaru da se izvučem , povučem se naprijed da prevalim taj kritični dio , izadjem na neku manju zaravan , savijem lance od hidrolančare i zaboravim da isključim ručku hidraulike :udri: otkine mi nosač na koji je montirana lančara :zli:
podjem da krenem , opet nemože :zli: tek tada vidim da mi je guma na karei gecrkn :udri: nemožem naprijed nemoćem nazad , gume nemam , nemam čime dići jebada do bola

taj sam incident nekako uspio sanirati ali JA KONJ natovarim 4 metra bukve na onu malu prikolicu , a na njoj gume neke kilave 16ke i sinoć kada smo krenuli kući zove radnik ''pukla guma''
bolje da me pesnicom opalio , sreća imao kod kuće namontiran točak ali sam se morao vratiti sa rusom da malo skinem tereta sa njegove prikolice jer bi pukla i druga

a drva izvlačio iz provalije ::lose::

Jutros namontirao jedan toplovodni kotao bilo ::novac:: pa mi dosli gosti pa :ppozdrav: pa otisao da ovrsem 50a zita KOROV SKORO KO KOMBAJN 327cm NAJEBO KO ZUTI jeb.... ::novac:: kad sjebes kombaj

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pDxdVcj-B38[/youtube] evo malo utovara bala

Izbalirao kolegi 400 bala deteline-zajebavala me skakavica uključivača vezača i onda je proradio standardni alat :udri: i onda radi kako treba :haha:

danas pograbio seno, sutra mozda presovanje ako vreme dozvoli :sreca:, posto sada nesto seva i grmi :udri:, pomagao rodjaku oko sena,ubi me vrucina a sada odmaram u forum.

:ppozdrav:

Vodio dete zubaru i da nebi cekao pred domom zdravlja vrljao po otpadu i nasao dizalicu kojoj je falilo samo ulje a neki baja ju je bacio posle podne tri hektara sena i na kraju kada sam istovario pokisnem kao mis dok sam presao 100 m do kuce.

odvezao prikolicu stajnjaka , pa ''bacio'' 4 prikolice drva i sada krećem put Bratunca (2 dana) , Guča (2dana) , Rogatica (2 dana)
ovo je malo odmora za moju dušu , trebalo bi da se sretnem sa članom DUKANAC , GALKI i KOSIJERAC
ako se gdje u medjuvremenu dokopam kakvog internet kluba možda vas budem šrijunirao malo :cao:

Juce zavrsio prskanje strnjika sa totalom pa sinoc krenuo na zasluzeni godisnji odmor,danas plivao i s vremena na vreme ladno pivce :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1281721640[/time]

jutros oko 9 me probudio postar stigo sa posiljkom od clana panonstib-a... u podne otiso da vrsim komsiji ovas i to je to za danas ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh