Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas nastavili sa detelinom, otisao jutros u 7 i pograbuljo 4 lanca, posle to balirali i zadnji otkos 100 m pred kraj defekt na presi. Krenuli kuci, pukne mi i guma na presi... :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: Jebes ovakav dan. :zli:

Lala iz Banata je napisao(la):
Danas nastavili sa detelinom, otisao jutros u 7 i pograbuljo 4 lanca, posle to balirali i zadnji otkos 100 m pred kraj defekt na presi. Krenuli kuci, pukne mi i guma na presi... :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: j...š ovakav dan. :zli:

Izgleda da de bas prati sreca.

stovario seno sto sam sinoc doterao, prevrnuo 60 ari, izbalirao to i komsiji 80ak bala, i krenuo za pare da odradim jednu parcelicu i defekt :udri:
dodjem kuci otkacim, pa uzmem tanjiracu i potanjirm 1.20 ha, mislio i da podrljam, ali odustao ako ne daj Boze padne kisa da mi ne zalepi, pa cu ujutro i da posejem kukuruz, i da sklonim vise sejalicu da je ne gledam

Au,svasta.Jutros prskao kukuruz(jednu prskalicu),posle prskao rodjaku,pa balirao usluzno detelinu,pomuzli krave,pa otisli sa dvoje grabalja da grabimo moju detelinu i evo dosli pre pola sata.Sad ako ugrabimo vreme pa da je sutra izbaliramo i donesemo......

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh