Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Završio sam prskanje soje sutra počinjem kukuruz .

e ja sam prvi dobio majcu :haha:,
danas i ja isao da isprobam prinovu na njivi koju cu sutra verovatno presejati jer nisam zadovoljan,
@okrim,nebi da hvalim nesto zato sto sam to ja kupio,al ja pre nego sto sam kupio spartac sam prvo gledao i agro merkur i taj tvoj al hudjik je za njih majstor,najbolje da parkiras jedan pored drugog pa gledaj majstorije,najbitnija stavka na spartacu su ti plivajuci nosaci baterija,hudjik to radi sa konusom i plastikama konusnim,a ovi drugi su dobri dok su novi,a kad se rasklimaju i kad dobiju lufta u tim sarafima ::lose::drugo,neradis dobro,nesme da ti prednja greda bude niza od baterija,ili....oni flahovi kad je spartac u radu treba da budu odokativno pod vaservagu da baterija moze da radi na neravninama a ti si je spustio skroz dole i opteretio,cisto savet jedan,pogledaj sliku kod mene :cao:
nxwd9c.jpg

:off_topic: :off_topic: :off_topic:

Nisam pitao jednog velikog proizvodjača iz mog sela, zašto je posle dve godine rada sa ovakvim špartačem(8 redi) odlučio da se vrati na Futoške.

@ danger

Prošlog utorka sam bio kod Huđika u Temerinu i još jednom sam dobro pogledao njegove špartače, a i ti si sigorno upoznat sa njegovim izmenama, ali da nebismo išli u "off", nastavićemo u odgovarajućoj temi, a što se tiče visine grede, traktor je bio ugašen, pa su se poluge spustile dole i ja tu nisam špartao već sam podešavao radna tela i diskove.

Danas su mi majstori radili servis, dosli u 08:00, pa malo radili i otisli za deo pa se vratili u 18:00 i otisli u 20:00
Koliko dobijas za stoku? Odmah pare?

i danas spartanje,pre nego sam slikao bas me zvao jedan forumas da pita jel pada kisa kod mene da zna dal on da ide na njivu,necu reci koje nek se sam javi,jedno 50 km avionom razdaljine
jk7wpj.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh