Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ poelbuster

Aj da se dogovorimo gde si ti nastanjen jer imas tri mesta prebivalista a nestizes u Zdrelo

moze li da napiseš dimenzije,cevi iraspona

Rogovi i podrožnjače su od 40x60
pojačanje je od 30x30
raspon je od 7m a rastojanje između rogova je 2.30m ugao nagiba je 20 stepeni

Deni je napisao(la):
prepodne bio na vašaru B Topoli, popodne obišao njive

Pa sto se nisi javio da odemo na pivo :sta: :ppozdrav:

Jutros me probudila RUSKA himna i gledao Vojnu paradu :D :D :D ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast:: posle
Bio na vasaru u BT, isao na selo podmazivao presu, sredjivao sunce grablje , i posle gledao Partizan ... majku im al sam se iznervirao ...opet izgubise za 2 poena

Danas bilo veselo.... Sinovcu slavili drugi rodjendan, pa okrenuli jagnje, cirkali pivo i ceo dan nam prosao u pesmi, prici i veselju.... ::rodjendan:: :veseljak:: ::prica::

Dragan18 je napisao(la):
Deni je napisao(la):
prepodne bio na vašaru B Topoli, popodne obišao njive

Pa sto se nisi javio da odemo na pivo :sta: :ppozdrav:

Jutros me probudila RUSKA himna i gledao Vojnu paradu :D :D :D ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast:: posle
Bio na vasaru u BT, isao na selo podmazivao presu, sredjivao sunce grablje , i posle gledao Partizan ... majku im al sam se iznervirao ...opet izgubise za 2 poena

nije ni bilo u planu da idemo,nego jutros ćale čačkao oko kombajna pa setio da trebaju rezervne
delove, i ........ :ppozdrav:

Prskao jednu njivu kukuruza sa ACETOHLOROM,posle jednu sa BANVELOM,pa onda detelinu jer slabo krece(protiv buvaca).Sad idem da sabiram racune,pa da ih predam...

Danas sam isprobao "prinovu", odnosno novi špartač koji sam kupio u nedelju, juče ga podešavao, podmazivao, a danas sam išao da probam i da ga namestim prema sejalici i kao od šale ošpartao 3,5 jutara suncokreta.
Za sada se špartač pokazao izvanredno, čak su neka rešenja bolja nego kod "Hudjikovog", a za dalje ćemo videti.

Za sada jedinu zamerku imam kod mazalica, inače ih ima 25 na špartaču, jer su one što podmazuju čaure na paralelogramu duboko upuštene u kućište i sa redovnim "dekalamitom" se ne može prići, pa se moraju ubaciti duđe, ali to je samo nijansa i to se da lako rešiti.

Proizvođač ovog špartača je "Satex" iz Ade. :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh