Još niste popravili Rakovicu?Farmer Bob je napisao(la):Balirao i doneli jutro deteline,pa u Becej za lezajeve za Rakovicu(otisla spojnicka),posle malo usluzno balirao i tako.Deca se razisla,pa koristim priliku za komp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Još niste popravili Rakovicu?Farmer Bob je napisao(la):Balirao i doneli jutro deteline,pa u Becej za lezajeve za Rakovicu(otisla spojnicka),posle malo usluzno balirao i tako.Deca se razisla,pa koristim priliku za komp.
Pa,znas kako idu "vasa"majstorska posla?! salim se.Ma,uhvatio nas praznik pa nisam mogao doci do lezajeva,prekosutra ce valjda biti.....zorancile je napisao(la):Još niste popravili Rakovicu?Farmer Bob je napisao(la):Balirao i doneli jutro deteline,pa u Becej za lezajeve za Rakovicu(otisla spojnicka),posle malo usluzno balirao i tako.Deca se razisla,pa koristim priliku za komp.
2 puta je tanjirano,al je tvrdooooooooooooooooooo sačuvaj Bože.Ne kuruza nego suncokreta.rasa02 je napisao(la):Aha,sreca pa nisu tvoje njive.Ala ce te tvoje musterije da oberu kukuruzaaaaaaa
ja kada bih dao 300 evra za tako neprofitabilan uredjaj ja bih prije skocio u 'ladnu moravuNorth ARMY je napisao(la):Zbavljaj ga Savo i neces se pokajati,prodavao je drug jednog za 300e nov u garanciji,ali je otisao.
Massey Harris Ferguson TE20 1956 god. Sika ja ne sejem kukuruz kod mene to ne uspeva. danas sam popravljao volan na IMT 539.. Pukla mu ova dva mala šafa što drže ovu osovinicu koja ulazi u rupe na pužu.galki je napisao(la):natovario turu za crnu goru u imleku pa ujutro nastavljam put mirko kakva je ovo hauba na drugoj slici
MONTOYA ti stalno nesto tanjiras . Jesi li i zalivao ili si se uzdao u kisu?MONTOYA je napisao(la):celo popodne tanjrao
Na Djurdjevdan tanjiras? ccc.... mante se ljudi rada na crveno slovo!!MONTOYA je napisao(la):celo popodne tanjirao