Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Završio oranje i setvu.
1zguoh5.jpg
oiw194.jpg
21djy20.jpg

North ARMY je napisao(la):
@Mirko Markovic vi to sa 3 masine i sve u toku dana?? ::svaka cast::
Da, rođak i ja, malo smo ove godine zakasnili.
Sika je napisao(la):
mirko_markovic67

nzm kako ce to da ti ispadne....sumnjam da ce biti dobro... :nono:
Zašto? Pitaj nekog kombajistu koji je dolazio kod nas kakvo nam je žito. u ovoj njivi (49 ari) pre nekolko godina sam imao 3000 kg pšenice, a bacio sam 00 kg đubriva.

juce isao na vasar u rumi , guzve i pracine u tri pm ::lose::
ali se dobro pazarivalo , svi nesto nadrkani slabo prodavali pa se moglo ici mnogo ispod cijene ::svaka cast::

danas isao kopati neki kanal , pa pred vece kod suraka pomogao pokivati dasku i ter papir po krovu , visio ko majmun

A veceras malo u kafanu :ppozdrav: rodjendan mi pa se malo :ppozdrav:

Sredio dvorište (što je ostalo od juče), popravio forda(isto ostalo od juče) i uradio dosta sitnica oko pripreme za slavu, a kada svane prase i jagnje pod nož pa u furunu na pečenje.
Savo srećan rođendan i najmanje još 100 godina da budeš na ovom forumu. :ppozdrav:

Odg: Šta ste danas radili ? 4 deo

ne kazem da ne valja njiva...kazem da se to prolecno oranje i odma sadnja kukuruza nije bas najbolje pokazalo... :cao:

a ja namiro stoku i sad odo da koljem prase i jagnje,pa da postavim motorce i zalozim vatru... :D
Post je spojen: [time]1273008580[/time]

@savoris srecan rodjendan i od mene :ppozdrav: danas bio do grada da predam lekarsko za A i F kategoriju posto sam pre mesec dana predao za C i nisu mi rekli da trebam da navedem kategorije za koju god polazem pa sam morao 2 dana da izgubim da odem na davanje krvi i sve te zaj.....ije i naravno opet placanje 2800 din :udri: :udri: sada zaklali prase i stavili ga na razanj,malo da svratim na forum i idemo da kupimo jagnje od komsije pa i njega da spremimo za razanj! :ppozdrav:

natovario turu za crnu goru u imleku pa ujutro nastavljam put mirko kakva je ovo hauba na drugoj slici

Balirao i doneli jutro deteline,pa u Becej za lezajeve za Rakovicu(otisla spojnicka),posle malo usluzno balirao i tako.Deca se razisla,pa koristim priliku za komp. :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh