Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ugradivao kvacilo u Ford FW 40.NAJ.... ko niko.Posle dugotrajne borbe sa mrskim neprijateljom dobio sam bitku. :D

posto je otisao case?dolazio je jedan moj drugar da ga gleda i nije mu se svidelo kako pali i kao kabina nije nesto bog zna.

Od 5 sati čekam da se smiri vetar kako bih mogao da oprskam parcelu na kojoj sam posejao arpadžik.

danas kultivirali, a posle spremao supu i vracao stvari na svoje mesto, (mrzim nered u radnom prostoru)

Ceo dan slavio uspeh od sinocnje zurke,izasao jutros u 9 iz kuce a sad dosao da :spavam: pa na svecare i u grad.
Inace sam upravo izbambusao babu i dedu,morao sam im prakticno pokazati zasto se devojke napiju i oni se sad slazu da im nije lako :haha: :haha:

posejao 1h lucerke, povaljao i pala kisa :bravo: da li je neko sejao ovu sortu? zafalilo mi je par kila pa sam naleteo na ovo i uzeo

Isao na pijac , ostavio prikolicu za kola na pola puta i na pijac stigao sa jagnjadma u kolima ,sad moram da kupim sapu otisla opruga sto je drzi u odredjenom polozaju,malo riljao i dresirao pulina

ujutru rano otisao da tanjiram i skrcao 5h do 9 ...onda dao gvozdje prasicima i posekao im zube...malo cuvao ovce,pustio junicu da se izjuri...orezao malo voca... i tako... :cool:

sad malo odmora pa odo u nocni zivot... :ppozdrav:

prihranio psenicu pa malo bekrijali i posle orao vrtove je.. ko ih izmisli :zli: lakse mi hektar uzorati nego 20 ari vrtova

Jutros stigla prskalica pa malo oko nje a kasnije sređivali mašine menjali ploče i spremali za setvu u ponedeljak :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh