Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
dosao sa puta sada odmaram pa sutra orem ::traktor1::

ja danas najebao 100%
busio rupe i sadio orase , nizbrdica strasna jedva se zaustavim sa rusom i prednjom vucom iako su kocnice u top stanju
zabolila me desna noga od kocenja , izbusio 140 rupa u neljudskim uslovima :udri:

Bolje da pričam šta nisam radio.... Izneo dve prikolice stajnaka, pa popravljao zetora, pa išao da spremam za setvu repe! Opalio 11 hektara poslepodne za malo jače od 5 sati...

Danas bolje da nisam ni ustajao iz kreveta kako mi je promasen dan.
Spremanje za zurku,svi u zadji moment donose pare,za sad fali para... Isao da kupim ajfon kad ono kinez a cena original,pa sam hteo da lomim tog picopevca al je ljubazno vratio pare,a ja odlepio do j... :zli:

od sve muke, selo vidim samo po mraku, od kako su poceli radovi, sve traceve sam preskocio, neznam sta se desaava, samo sto cujem na radiju...

a veceras malo moram da cujem po koju iz :ppozdrav:

:ppozdrav:

Nisam ga kupio,nego je ovaj bio 200e navodno zaguzio na ruletu pa treba odma,ali gazda ne moze da izadje vec kocka pa poslao djuru prvog komsiju od mike sto radi sa perom kod jove.... Onda sam morao malo da stezem kais dok ne vrate pare.

Jeste veceras i tu skripi...

North ARMY je napisao(la):
Nisam ga kupio,nego je ovaj bio 200e navodno zaguzio na ruletu pa treba odma,ali gazda ne moze da izadje vec kocka pa poslao djuru prvog komsiju od mike sto radi sa perom kod jove.... Onda sam morao malo da stezem kais dok ne vrate pare.

Jeste veceras i tu skripi...

ako nadjem drustvo doci cu da podmazem moje grlo... :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh