Da je napolju lep i suncan dan . Mozes da se vratis svojim obavezama.Шта ово треба да значи?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da je napolju lep i suncan dan . Mozes da se vratis svojim obavezama.Шта ово треба да значи?
Izgleda da će da glasa za ćopavogШта ово треба да значи?
Kolega Dusko 58 nisam lala ali mrzim amere od 99 god. samo zbog tog mosta cak sam i rodbinske veze prekinuo zbog te greske sto su preskocili taj most.Kolega putin zestok si ti momak spusti malo loptu ovde smo da se druzimo i lepo ispricamo a ne politicki vrsimo pritisak na druge.Pozdrav svima i samo opusteno.
Putin mnogo se praviš pametan.Po samoj lokaciji u tvom profilu se vidi da si čovek ni na nebu ni na zemlji.Ako s ti već živiš u veštačkoj tvorevini zašto ne dopustiti da i mi probamo tako.Pa ako nam ne bude valjalo mi ćemo se vratiti u Beogradski pašaluk u ponizno ih zamoliti da nas i dalje KRADU,NEPOŠTUJU,BLATE,PRAVE LUDIMA,ZADUŽUJU,ISCRPLJUJU.......
Зато што то њему тако одговара да каже,зато што је кренуо са трулим 560 и фергом и за 3 године купио 3 нова трактора и 2 нова кола и попео обрадиву земљу на 80 ха..зато што кука МИНИСТРУ СРБИЈЕ како је осиромашио а купује опел инсигнио 2 год стару или бмв.зато што му одговара да се све уруши да не одговара за то....ако се неко пита како све знам за доста лоповчина по форуму,па можда радим у полицији,можда имам неког тамо...можда и радим,никад се не зна...Ми смо нашу државу крвљу створили а ти твоју ствараш лоповлукум господине ТаблетоNemoj da vrijedjas, zasto je moja drzava vjestacka?
Jebo te, putine, al bi ti ovdje bio baksuz. Iz koje god svoje kuće da kreneš u Beograd, morao bi sa pasošem."Eeeee Soso moja, sanjao sam da idem priko Pancevackog mosta a oni mi trazidu pasos"
Jebo te, putine, al bi ti ovdje bio baksuz. Iz koje god svoje kuće da kreneš u Beograd, morao bi sa pasošem.
To, kao i ostale istine koje iznosiš na forumu možeš nekome ko ne zna, nemoj meni. Znaš odakle sam pa ti je ovako nešto najmanje smiješno. Ružno bi zvučalo da te nazovem lažovom ili švercerom koji ilegalno prelazi granicu između dvije države. BiH i Srbije.
Ne razumiješ ni ono što ti se dešavalo na 10 kilometara od rodne kuće, a razumio bi i mješao se u odnose u Srbiji i Vojvodini. Pusti ljude na miru, nemoj ih trovati svojim glupostima. Očito je iz komentara, za i protiv, da oni imaju mnogo više razumijevanja i tolerancije nego što ti možeš i zamisliti iz svoje zaslijepljene perspektive.
Putin ,pretera ga brate sa srbovanjem ,vi od preko Drine niste se bas busali u grudi da ste Srbi 80-tih godina ,cak ste nas od ove strane nazivali prilicno pogrdnim imenima.