....iz anarhokomunustičkih ideoloških ubeđenja, u svome malom i dosadnom mačećem životu nikada se nisam odazivao pozivima za glasanje na višestranačkim izborima...
...neki narodnjak kaže: dođe vreme sve se preokrene....hehehe....
....šalim se, niš se nije preokrenulo....ista meta isto odstojanje....anarhokomunista i dalje...
....nedavno sam se doselio u malu, lokalnu zajednicu, naseljenu pripadnicima nacionalne manjine. jedini sam pripadnik većinske nacionalne zajednice u selu. prijatno sam prihvaćen. čak su i blagonaklono reagovali na moje proteste i insistiranje na otklanjanju nedostataka u postupanju određenog kruga "kao moćnika" koji ovdašnju zajednicu tretiraju kao sopstveni spahiluk....
...u twinpixevima i dodžtaunima izlazak na izbore se smatra odgovornim činom....
...želim biti ljubazan i dobar komšija, te ću se ovoga puta odazvati na poziv i izaći na biralište, kako bih sugrađanima pokazao da uvažavam i poštujem njihove vrednosti....
....a kad već sebi dopuštam pokušaj promene sistema koji nije revolucionarnog tipa, ondak ima se opustim i uživam....
....glasaću Dr. Vojislava Koštunicu !!!.....
....ON JEDINI TVRDO STOJI NA BRANIKU TEZE ....EVROPA NE......
....kada bih verovao da ovi vojvodosljavljevi mogu nešto postići, glasao bih njih....ovako, moj prvi glas na višestranačkim izborima ide Dr. Vojislavu Koštunici, znanom kao Voja Neobavešteni
...