Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ili ova slika. Šljive su u trećoj godini, trebale su da budu čačanska rana međutim, ima tu i rodne i stenleja. Kupljene u Vel. Drenovi. Posle se izvinjavao, hteo na licu mesta da ih prekalemljava, propast. Ajd što je mene za....o, nego i rođenog brata ispalio isto. Nema veze. Šljive su zakačene gradom, Ima ih malo, svega 45, red od reda 4 m. razmak u redu isto 4 m. Pozdrav!

U selu Vrelu kod Uba posedujem oko 3ha obradive povrsine,na kojoj bih za sada posdio 1 ha sljive,tj. oko 500 sadnica (5x4). Njiva je poduzno orjentisana S-J,celodnevno osuncana i nema mraznih dzepova. Blago je nagnuta i ima poduzni pad od oko 2%. Registrovao sam domacinstvo,obavio analizu zemljista,nabavio strucnu literaturu pa se polako "ostrim" za jesen.Na njivi je trentno soja i kukuruz za silazu,posto smo do sada davali zemlju u zakup pa sam resio dato prekinem i postanem svoj gazda
Planiram da parcelu ogradim pletenom zicom a postojeci odvodni kanal ocistim,mada se na njivi i nije do sada zadrzavala voda. Iz PSSS su mi rekli da sadim RANU i LEPOTICU ako hocu da zaradim,a RODNU ako hocu rakiju. Sta mislite o tome?. Zanima me da li je sadni materijal na Institutu u Cacku zaista najbolji, posto su sadnice najskuplje a i dobija se dosata papaira,posto "jurim" i za subvencije? Gledao sam dosta sajtova nekih rasadnika i sve je to lepo za ako ali ne znam da li je tako i u prirodi,pa da li neko od vas ima neke preporuke? Sve kritike i savete prihvatam, jer "odvajam od usta" oko 4000-5000e, pa moram bas da pazim sta radim,jer to na ovu krizu nije mala suma. Unapred zahvalan