milos.jovic.140
Član
Сте(р)нлеј се и превише добро држии...
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li neko zna Da li postoji nastavak za ručno prskanje ? . Naime , imam mlad voćnjak šljiva a imam i kombinovani atomizer ( mogu da se stave i grane) ali je prskanje sa njim bacanje preparata . Znači na takav atomizer bi stavio "dve prskalice ručne" i dva radnika sa svake strane .
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Ја мислим да је код мене на шљиви оловна болест. Нисам имао снаге да ископам пањ па сам наложио ватру на њему и све запалио. А, једну кајсију тек накалемљену на џанарици сам ископао и запалио. То је нека гљивица. Нисам је још проучио. Ја сам црну кајсију подобро залио бакром јесенас да уништим гљивицу, али није помогло. Гљивица је преживјела на деблу и кренула да расте прољетос. На изданак џанарике, гдје је била црна кајсија, сам касније накалемио шљиву јојо и опет се појавила оловна болест. Зато чупам и палим.Koje su posledice olovne bolesti? Leči li se?
Ја мислим да је код мене на шљиви оловна болест. Нисам имао снаге да ископам пањ па сам наложио ватру на њему и све запалио. А, једну кајсију тек накалемљену на џанарици сам ископао и запалио. То је нека гљивица. Нисам је још проучио. Ја сам црну кајсију подобро залио бакром јесенас да уништим гљивицу, али није помогло. Гљивица је преживјела на деблу и кренула да расте прољетос. На изданак џанарике, гдје је била црна кајсија, сам касније накалемио шљиву јојо и опет се појавила оловна болест. Зато чупам и палим.