ZICAPROM
Član
Ovog trena malo toga ima štetnog, ali će vrlo brzo proraditi smotavac kao i surlaš, a takođe je samo pitanje vremena (7 ili 10 dana) kada će se pojaviti grinje na mladarima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Smotavac je poceo da busi.Protiv čega sada insekticid? Druga generacija šljivine ose? Za smotavca je rano jel tako?
Verovatno za tretiranje vaši....
Jbg. Znam i ja da bi to tako trebalo, ali otelo se malo kontroli. Do sad sam svake god. radio frezanje i ove cu naravno cim se stigne. Pozzz...ZA GOSPODINA YT1RDI Naljbolje resenje i za vas i za vasu plantazu je FREZA i to po mogucstvu DIZEL jer je mnogo manji potrosac od benzinke zanemarljiva je potrosnja a i bice mnogo bolji efekat za biljke primice i vlagu i djubrivo i nece korovcina da crpi snagu biljci zaboravite trovanje i trosenje para na nepotrebne otrove koji satiru jetru i sve oko jetre ,ZA GOSPODINA ZORZA Pa iako se pojavi neki crv sve je to priroda i nije nikakva TRAGEDIJA taj mali procenat ce otpasti sam pred branje i to ide u rakiju resto na kvantas i isto i vama cuvajte zdravlje i ne rasipajte novac ako ne morate,ZA GOSPODINA TREBAVU Ako moze molba da onu vasu LIVADU IZFREZIRATE ili neki drugi vid obrade nekako bode oci ona LIVADA STO SE KOSI nije estetski a nije ni funkcionalno jer trimer trosi benzin a ako napravite mobu sa kosacima treba da se vrati adekvatno tim kosacima A ZA BENA ROYA slican savet umesto trovanja nepotrebnog uzmi malo okopaj oko vocki PRELETI MALO SA ASOVOM dobro je za bicepse i tricepse i nadji malo stajnjaka pa da vidis kako radi sljiva na TURBO POGON i ZALIVANJE OBAVEZNO KRENUTI RANIJE jer ce godina biti susna i SVI VI ZAJEDNO STO MANJE DRUZENJA SA ZASTITARIMA i ako vas pozove nekad u apoteku vi recite DRUGI PUT SADA SAM STVARNO U VELIKOJ ZURBI jer ako udjete unutra SUGESTIVNI SU STRASNO NATRPACE VAM PUNU KESU DOK SE OSVESTI COVEK STA JE BILO I KO JE UGASIO SVETLO ODE SVE NIZBRDO .VELIKI POZDRAV ZA SVE SLJIVARE I NEMOJTE MNOGO DA ZAGLEDATE SLJIVU NIJE DOBRO ZBOG MALERA PUSTITE DA SVE IDE SPONTANO
Puj, puj ako bog da javicemo ti kako baca mucenica..VELIKI POZDRAV ZA SVE SLJIVARE I NEMOJTE MNOGO DA ZAGLEDATE SLJIVU NIJE DOBRO ZBOG MALERA PUSTITE DA SVE IDE SPONTANO
U pravu si kolega, to mi se desilo pretprosle godine, svu mi zemlju snijela voda na put ispod vocnjaka, napravila kanale sve do zila. Morao sam sve kolicima vracati na mjesto. Tada sam jos radio jalovi ugar. Posle te godine sam poceo frezati samo po 70-80cm od stabla a medjuredno ostavljam zatravljeno.@Mornar-u
Kome prodajes crvljivu i trulu sljivu? S obzirom da si protiv zastite (prskanja)!
Prskanje voca nije trovanje, vec zastita od bolesti i stetocina. Za upotrebu hemijskih sredstava postoje odredjeni propisi i odredjena zastita pri upotrebi! Sto se tice konzumiranja postoje karence koje se moraju postovati!
Da vidim bas tog domacina, koji ce za podizanje 1ha voca iskesirati oko XX000 evra i koji ce se kockati sa izbegavanjem zastite (suludo).
Kad smo kod friziranja.
Recimo sljivik od @TREBAVA, nikada ne bih frizirao iz razloga sto je nagib veliki, Izfriziranu zemlju bi odnela malo jaca kisa, bila bi veca steta nego vajda!
Samo dobro odrzavan i propisno zasticen vocnjak moze da donese stabilan prinos iz godine u godinu! Sa tim nema zezanja. Svako igranje i cekanje da ce nesto da se desi "SPONTANO" obije se o glavu udara najvise po dzepu ....