Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cekace i nasa, ne bi bila prva godina, da stara suva saceka novu. Nismo se nista raspitivali, jer je tek pocetak, niko jos ne prodaje. Prosle godine smo dobro prosli, cekali i na kraju dali za 1.7e.Moja suva šljiva čeka, cena od 1,4 nije realna tj. pokriće troškove ali će malo šta ostati. Ti koji sad kupuju su lovci u mutnom, jer još uvek niko od velikih otkupljivača nema zvaničnu cenu. Ako imaš i čuvao si do sada čuvaj još mesec dana, bar ću ja tako uraditi. jesi li pitao u Agraneli ili Tehnobožićima kod Ruže ?
Sadjene su 5*3,5 m, vaza kreće sa 50-60 cmvasovac
Na koji razmak su sadjene sljive i sa koje visine ti krecu ramene grane .
Zasad izgleda super.
Pravljen je od pluga,za539 je to veliki zalogaj.Što je suvlja zemlja izvaljuje više busika.Vasovac jesi ovaj podrivač pravio od pluga, pošto meni ovih dana tako nešto pada na pamet i šta misliš dali bi mogao da ga vučem sa 593?
Potrebno mi je desetak sadnica crvene ranke.
Zna li neko u kom rasadniku da ih potražim?
Hvala.
Potrebno mi je desetak sadnica crvene ranke.
Zna li neko u kom rasadniku da ih potražim?
Hvala.
Hvala. Da li bi trebalo orati, feizirati ... ? Koliko stajskog, a koliko ovcijeg djubreta je potrebno po sadnici? Da li treba djubre bacati samo oko vocke, ili ?