atomski mrav
Član
Zagrash jel ti taj sljivar negde iznad sela Bela voda-Bratisevac,a slikao si gledano prema Sljivovackom visu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako sljiva Stenlej ima sarku, da li moze to da se isece ispod kalemljenog mesta i da se nova sljiva nakalemi na tu podlogu dzenarike? Da li ce i novi kalem imati bolest sarku? I da li od sarke boluju divlje sljive, dzenarike, belosljive i sl?
Probaj skini plodove ,možda ćeš spasiti stablo
nemoj da seces nista,vadi toIma li neko neki odgovor?
Prva slika sa zutilom na kraju bi moglo biti manjak hrane u tlu.Mozda bi trebala prehrana preko lista.da da i kod mene ima susenja po nekog stuba na lepotici ali ne samo na njoj vec i na ranoj ali i na rodnoj i to u poslednjih desetak dana. Stenlej je za sada bezbedan.
Nego..kod mene rodna ima sarku i to znam, ono sto mi nije potpuno jasno to su ovi zuti krajevi na listovima (prva slika) imam vise drveta sa ovakvim listovima, uglavnom lepotice ali i na rodnim pa i na par ranih ima ovakvih listova a ja neznam sta je...? Da li je to plamenjaca ili...?...Da li bi mogao da bude razlog mnogo kise, obzirom da ovih dana bas pada. Ova druga slika bi trebalo da je sarka?
Sad ako je neko raspolozen za komentar znacilo bi mi... cime eventualno prskati? Hvala
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]