bolec
Član
Cacansku ranuberem je iz 5 puta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isto šta i sa svim ostalim voćem kada nema otkupa.Ima blizu mene jedan veci zasad Č.Rane (zadruzni). Ovde kod mene ko ubode rod svake prestupne godine taj je srecan. Sta ce biti sa Č.Ranom ako Rusi prestanu da je otkupljuju?
Poštovanje kolege imam nešto da pitam, znam da je sigurno pisano ali nemogu sad da listam i čitam.
Čime bih mogao da na najbolji način uklonim mahovinu i lišajeve sa stabla šljive.
Voćnjak se nalazi u okolini Raški ima oko 70 stabala i star je 5 godina.
Da napomenem tu u blizini je tj. graniči se sa nekom šumicom u pitanju je bor i hrast.
Zasad se sastoji od Sterlejke i Šašanke rodne.
da li moze sljiva da se sadi na zemljiste gde je bila lucerka,a nije uzorano?
ok a na koji razmak mi predlazes da sadim?- - - - - - - - - -
Moze. Samo kopaj vece rupe.
ok,a na koji razmak mi predlazes da sadim?
- - - - - - - - - -
ok a na koji razmak mi predlazes da sadim?
ok,hvala na pomoci...Razmak 5x4, mozes i 5x3. Neki sade i gusce sve zavisi od zeljenog oblika krosnje. Ja sam vise pristalica klasicne sadnje na razmaku 5x4...
zaboravio sam da pitam,u koje vreme se sadi sljiva,februar mart?Razmak 5x4, mozes i 5x3. Neki sade i gusce sve zavisi od zeljenog oblika krosnje. Ja sam vise pristalica klasicne sadnje na razmaku 5x4...