Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moja je juče konačno otišla za Pećince, sa 17 kj imao sam 31 kamion tovareno i sa Mausom i sa Gebom.Danas utovaren zadnji kamion, inace nisam bio na ovoj temi dugo jer mi nije bilo dobro od secera, moja repa otisla za sunoko, a ugovorena bilo sa sentom,ukupno proizvedeno 70 kamiona sa 28ha
Najnovija informacija,od Žabaljske šećerane stiže uplata 15.,obećano je,da će biti veći deo,pa navodno 30.og ostatak,deluje mi suviše lepo da bi bilo istinito
Ja cuo da nema nista od togaNajnovija informacija,od Žabaljske šećerane stiže uplata 15.,obećano je,da će biti veći deo,pa navodno 30.og ostatak,deluje mi suviše lepo da bi bilo istinito
Meni je juce uplaceno oko 40% repe,moja zadruga mi je platila, ali mislim da njima secerana nije platila jos uvek, nego mi ucinili...da ne fakturisem kukuruz jos uvek...
Veruj mi,od Hellenic sugar još nijedna zadruga dobila nijeKakva su mišljenja hoće biti uplate ovih dana jel ima neko pouzdanu inf.
Ja mislim da su neke zadruge dobile samo je pitanje kada će prebacivsti koperantima