slobapatrola
Član
Zato je ne seju ljudi godinama iduce godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nsiam tehnolog,ali mi se čini da za 1kg kristal šećera treba oko 17kg repe.Ako repu plate 4,15 din.kg. dođa oko 70 rsd kg. šećera .Dobro ima tu još nusproizvoda ,ali i mnogo troškova (transport ,energija,radnici...)Tu niko nema matematiku ,i na zapadu je slična računica samo što su tu subvencije 500-700 e po ha.E samo ta sitnica nama fali..
.........za 1kg kristal šećera treba oko 17kg repe.............Tu niko nema matematiku ..............
Mislim da nisi namerno tako vadio. Vec je tako moralo. Zaboravljas da vozim kombaj za vadjenje. Ove god8ne od suvog lista nemozes mrdnuti. Svuda je taj priblem. Tarup tuce po glavama. A njiva se beli. Mali je reci
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Prica se po secerani da su Sasani dali ziske i da ce kapija do ponoci biti otvorena.Juce zavrsena repa,na misice.Tovarena je za pecince sa ultom,cekam rezultate da vidim koliko su me osisali.Kazu da se kapije danas u 5 zatvaraju u pecincima a repa se preusmerava u vrbas