Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste zapeli ili je samo varnicilo? Jesu kompjuteri preziveli
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
To bi trebalo objaviti u tv dnevniku pa kad gospoda slade kafu da znaju ljudi kome da zahvale na tomeO,5% trule,15,9 nečišt.,14,1% dig., 2,3 vagona plative .-minus vađenje,repro materijal=negativna nula po jutru.Tu nema moj rad,ni arenda.Zaklljučak:svi koji su učestvovali u proizvodnji će zaraditi,izuzev mene koji će doplatiti još ~300 evra po jutru
Čisto sumnjam da je bolja zarada na repi od kukuruza.Ne znam da li smem otkrivati sve detalje. Ipak su poverljive informacije. Nasa zadruga je potpisala po drugacijim uslovima i drugoj (vecoj ceni). Ja konkretno nisam imao mnogo trule repe,3 coveka su uspevala da preberu bez problema. Nisam imao vracanja kamiona,sto mi je bitno jedino sam dao zamerku na malo vece odbitke necistoce.
Sto se zarade tice,sad mi je jasno zasto su me zezali da sam najbolje prosao u selu. U poredjenju sa zaradom od kukuruza,suncokreta i psenice mogu reci da sam na repi prosao bar za nekih 30-40% bolje.