nikola ilic
Član
Dobra ti prckalica,moram si nabaviti jednu takvu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lako je tebi da prskas kad je sejano sa autopilotom pa nemoras da vrdas volan
Ako mene pitaš stane nešto preko 1000 litara...Od koliko je to litara prskalica?
ta sa fotografije velika i nece je pojesti pipa,jedino ako se pojavi veliki napad usled vetraDa i direktor zadruge mi je rekao da ne diram,alii imas bas poprilicno izgrickanih. Recimo u krugu od 5m nadjem 5 komada gricnutih. Zato se dvoumim da li da prskam ili ne ,da je ne usporava u rastu jer i ovako se gresnica pati sa nedostatkom vlage... A za 100-tinka eura koliko kosta preparat ne bih da rizikujem...
To nije neko vliko gricnkanje ali prevelike su temperature pa gde sleti i tako veca repa moze da nestane za par sati. Kod mene je jako gadno, od takve repe kao slike su samo froncle ostale. Imamo velike napade u svim delovima atara. Prska se stalno i vide se rezultati, mrtve negde ima i na lopate ali opet navire. Kora nam najvise predstavlja problem jer iz nje izviru.
Raspitaj se,možda neko i otkupljuje.Imam jednu njivu pored koje je komsija lane imao repu. Tu ima groblje pipe u prvih 3-4 reda. Kada bi sve pokupio na gomilu jedna tona bi bila...