nikola ilic
Član
Dobra ti prckalica,moram si nabaviti jednu takvu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lako je tebi da prskas kad je sejano sa autopilotom pa nemoras da vrdas volan![]()
Ako mene pitaš stane nešto preko 1000 litara...Od koliko je to litara prskalica?
ta sa fotografije velika i nece je pojesti pipa,jedino ako se pojavi veliki napad usled vetraDa i direktor zadruge mi je rekao da ne diram,alii imas bas poprilicno izgrickanih. Recimo u krugu od 5m nadjem 5 komada gricnutih. Zato se dvoumim da li da prskam ili ne ,da je ne usporava u rastu jer i ovako se gresnica pati sa nedostatkom vlage... A za 100-tinka eura koliko kosta preparat ne bih da rizikujem...
To nije neko vliko gricnkanje ali prevelike su temperature pa gde sleti i tako veca repa moze da nestane za par sati. Kod mene je jako gadno, od takve repe kao slike su samo froncle ostale. Imamo velike napade u svim delovima atara. Prska se stalno i vide se rezultati, mrtve negde ima i na lopate ali opet navire. Kora nam najvise predstavlja problem jer iz nje izviru.
Raspitaj se,možda neko i otkupljuje.Imam jednu njivu pored koje je komsija lane imao repu. Tu ima groblje pipe u prvih 3-4 reda. Kada bi sve pokupio na gomilu jedna tona bi bila...