Šećerna repa 2018

Axa,sad razumem,jesenas je brazda zatvorena. A sto se tice germinatora mogu da ga pozajmim od drugara,samo je malo veliki 3,5m(mozda gresim),ne znam kako bi se 577 borio sa tim.

Axa,sad razumem,jesenas je brazda zatvorena. A sto se tice germinatora mogu da ga pozajmim od drugara,samo je malo veliki 3,5m(mozda gresim),ne znam kako bi se 577 borio sa tim.

Ako je imt onda je 3 ili 4m

- - - - - - - - - -

Mislio danas da predjem lot drljacom pa zakasnio pade kisa.Vracao se iz Hr. i vidim kod Sida da je neko prelazio verovatno za repu jako je sitno.

Juri se tvdra posteljica a mekan setveni pokrivac. Zato se radi vise gazenja. A ukoliko mozes to odjedared onda imas dobru masinu.

135 kg i obuca broj 46. Jedan prihod na zatvorenu brazdu. Nepropadam ni malo.
c6b44d2a42a9abfefe736d7aaeea287f.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
@dobrincanin evo ti sve u jednoj fotki
to je najbolje,ides u papucama na bosu nogu a nista ti neupada medju prste :ppozdrav:

Kako sad ovo!? Kod mene normalno ne mozes u njive u zadnjih mesec dana...samo po snegu i nista vise. Sad pada i od ponedeljka palo nekih 35 litara po kvadratu nema sanse narednih dana sigurno ista da se radi.....pffff!

Jedan moj drug posejao repu 15. Marta , u četvrtak. Ja sam samo spremio i čim može krećemo.

Pa on nije video prognozu za ovo vreme? Setvena 150e i posejes u zimu, stvarno svasta.

Nece imati pun sklop i imace nejednako nicanje, a masa zrna ce od kilavljenja i hladnoce njaknuti.

Nazad
Vrh