mladen87
Član
Vidim da je neki lik objavio na dobroj zemlji da je poceo vaditi u Vrbasu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
znaću sutra i prinos otprilike. nisam izmerio dzakove danas. moja procena je oko 50tak tona po ha.Gledao sam juce svoje njive, slicno izgleda kao i ova od gospodina zcurcica, u solidnoj su kondiciji. Jedino me brine sto su dosta sitne repe. Bojim se da nece biti puno kilaze.
Koja je ovo sorta?Uzeo uzorke večeras. Sutra ću znati digestiju, ako je preko 18 procenata odmah se prijavljujem za vađenje. Meni izgleda u odličnoj formi, ali ne bih je dalje ostavljao na njivi. Plus morao bi onda da radim i treći tretman od cerkospore.
Očekujem 50 tona po ha. Sklop je oko 100.000 biljaka.Zcurcic, koji prinos na tu težinu očekuješ?
Tako nešto otprilike.Moze li jedno pitanje ako je digestija kako si naveo od 17.5 -18.5, a prinos recimo od 5 vagona po hektaru ondas dobijes bonifikaciju od recimo max. 50tx1.15625= 7.81 t dakle skoro ces imati 58 t jus repe ako primesa bude u normalnim okolnostima.
Tarup i vadilica su negde oko 5 tona teski. Nebrini. Ice kao u sir. Veeci je problem hoce li zalamati ili vaditi celu.Kako ce holmer vaditi tamo gde je tvrdo ko kamen?
Nema veze kolikosu teski nego vibraciona vadilica nevadi nikako u tvrdoj zemlji.Veceras razgovarao sa covekom koji ima dva holmera.Kada sam mu postavio to pitanje kaze tu je maja zakonTarup i vadilica su negde oko 5 tona teski. Nebrini. Ice kao u sir. Veeci je problem hoce li zalamati ili vaditi celu.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока