Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ili Peak, ako je njim prskao nikako repa iduce godine!uzeo sam neku zemlju danas bio kukuruz pa razmisljam da sejem repu,zemlja je dobra i bacao je gazda godinama ali jesenas nije zaorao ,kaze praktikovao je u prolece a repu nije sejao...
Sad se dvoumim sta da radim?dobrodosao bi neki savet.....
Evo meni je danas stiglo djubre za repu gde nisam zaorao jesenas kolicina 400kg/hauzeo sam neku zemlju danas bio kukuruz pa razmisljam da sejem repu,zemlja je dobra i bacao je gazda godinama ali jesenas nije zaorao ,kaze praktikovao je u prolece a repu nije sejao...
Sad se dvoumim sta da radim?dobrodosao bi neki savet.....
sejao bih vise ali nemogu zbog bastovanluka puno mi vremena oduzimaPredpostavljm mico da nisi zaorao nista jesenas na tih neplaniranih 6 kj,oces bacati sta od npk.Ima ih jos u selu koji ce sejati neplanirano repu i nece nista bacati od npkJa sam za sada pojačao setvu repe za 6 kj od planiranih ali nije isključeno da neću još pojačati.![]()