Šećerna repa 2013

Koje strane sorte planirate sejati ove godine?

• Giraf

Glasovi: 3 8,8%
  • Original

Glasovi: 16 47,1%
  • Leopard

Glasovi: 2 5,9%
  • Jasmina

Glasovi: 4 11,8%
  • Marianka

Glasovi: 5 14,7%
  • Serenada

Glasovi: 1 2,9%
  • Alfonsa

Glasovi: 0 0,0%
  • Asketa

• Gazeta

• Horta

• Ukupno glasača
    34
  • Anketa je zatvorena .
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juce sam i ja poceo prvu etazu pripreme za repu ureja 250kg/H 5cisterni osoke i zaorano 3x15 250kg/H prvi prohod spremac i dijagonalno sprmanje i pred setvu germinator. Danas nastavljam.Koju sortu da uzmem Giraf ili Original?

ja necu sejati do 20. marta. Sutra cu preci germinatorom prvi put, a drugi put oko 18-19 marta, tada cu baciti i AN. Cekam rezultate Nmin pa cu po tome i djubriti.

ja necu sejati do 20. marta. Sutra cu preci germinatorom prvi put, a drugi put oko 18-19 marta, tada cu baciti i AN. Cekam rezultate Nmin pa cu po tome i djubriti.

Ja sam večeras zatvorio deo a sutra sam hteo nastaviti ali kako stvari stoje izgleda da nećemo jer je počela neka sitna kišica da ispada.:kisa:

Ja sam danas isto bacao ureu 200kg po kj i presao sa rau drljacom,ovako kako je spremno moze komotno da se seje bez prelazenja germinatora.Sto je kod nas uobicajeno zadruga sa kojom radimo pred setvu nam prelazi germinatorom gratis

Mi imamo potanjurana oranja, djubar je odavno u zemlji, krecemo ko 15 odprilike, jedino ako sneg padne cemo odloziti. ali vlage fali uveliko.

Stigli rezultati Nmin. Treba dodati 75kg/ha cistog azota. Bacicu 130-150kg/kj AN-a po jutru. Rezultati ocekivani i uklapaju se u moju procenu.

danas baceno 160 kg ureje po jutru i predjeno rau drljacom ... strnista oljustena gruberom, uzorana i zatvorena brazda u novembru teskom drljacom
4hdp9u.jpg

2lwlij8.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh