I kod mene je najčešće soja nakon repe i do sada nisam primetio nikakvu razliku u prinosu.najbolji pred usev za soju je repa,a to sto je on imao manje ima moze da zavisi od mnogo toga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod mene je najčešće soja nakon repe i do sada nisam primetio nikakvu razliku u prinosu.najbolji pred usev za soju je repa,a to sto je on imao manje ima moze da zavisi od mnogo toga
Mislim da moze da se kupi seme u sunoku, ili kontaktiraj distributera, i gotovo. Samo neprodju svake godine dobro oni sa slobodnom repom, Ako zabrane izvoz eto opet belaja.@nikola indjija
Zato samo da mi je naci Giraf ili Original u slobodnoj prodaji i komsijama da prodajem repu!
To ti mislisNiko ozbiljan u zemlji SRBIJI neće ozbiljno uzeti ponude iz hr jedino 100% avans.Bojčetić@ do sada niko sa ili bez ugovora nije dobio višu cenu zato što je slobodna repa.Ove godine matijeviću je za 1000ha bila ista cena ko i meni,a kamoli za 10 ha.Mnogo je važnije od cene sistem određivanja nečistroće i nigestije.
Repa je odličan predusev za soju i kukuruz a prošlu godinu netreba porediti ni sa čim .
nerazumem zasto neradis sa nekom seceranom@nikola indjija
Zato samo da mi je naci Giraf ili Original u slobodnoj prodaji i komsijama da prodajem repu!
nerazumem zasto neradis sa nekom seceranom
To ti mislis
Ne nego na MatijevicaJel se odnosi na ovo za predusev? Kod nas se tako pokazalo verovatno jer ima dosta kalijuma u zemlji(dok ne obrnemo repu par puta) a najviše sam mislio zbog korova jer repa bude skoro skroz čista pa sa sojom nema tih problema.
Jel neko od članova ide u petak u Bečej na ovo predavanje što šećerana Žabalj organizuje?
Dali je Šećerana Senta izašla sa uslovima za setvu.