Šećerna repa 2013

Koje strane sorte planirate sejati ove godine?

• Giraf

Glasovi: 3 8,8%
  • Original

Glasovi: 16 47,1%
  • Leopard

Glasovi: 2 5,9%
  • Jasmina

Glasovi: 4 11,8%
  • Marianka

Glasovi: 5 14,7%
  • Serenada

Glasovi: 1 2,9%
  • Alfonsa

Glasovi: 0 0,0%
  • Asketa

• Gazeta

• Horta

• Ukupno glasača
    34
  • Anketa je zatvorena .
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ok, a sta da kupim onda,ima sirka najvise,ostale trave skoro da i nema?

Fusilede ili Agil. Neko se kune u Agil neko u Fusilade. I jedno i drugo je jako dobro. Ja cu ici sa Agilom jer sam nasao na sajtu da sugerisu na split prskanje, a to mi ove godine treba pod obavezno. Finansijski je slicno po ha.

repa-3-109.jpg
[/IMG]Moja repa slikana juce
repa-3-110.jpg
[/IMG]
repa-3-111.jpg
[/IMG][/IMG]

Ja sam sejao original sa start up-om,a zaboravio da slikam kad sam prskao od sirokolisnih,slikacu od nedelje pa cu postaviti

Ala ce biti presevanja repe kod nas,strasno...Nisam video njivu gde ima 90-95% sklopa ali sam zato video puno sa 60-70% a i to sto je izaslo ako nastavi da duva ova kosava ima da nestane, i ne znam sta da kazem...Da ne pricam koliko su male i ne rastu,secam se jedne godine za Djurdjevdan jednom domacinu iz sela repa je sklopila redove a gledaj ti sad ovo!?@Dusane dobro si uradio sto si smanjio povrsinu pod repom,realno nije se niko nadao ovakvom vremenu,tj.nevremenu ali u startu se kasnilo i ljudi su svesno rizikovali!

Mi cemo presejati jednu parcelu, cim prodje ova kisa. Sreca pa mi ostalo semena trijumfa. Druga parcela je bolja, ali je nicanje neujednačeno, nju cemo ostaviti.

Obisao jutros repu. Mokro jezivo, tamo je palo sigurno 25mm kise. Mislim da na uskrs je pipa jos malo mi skratila ovratine, bez obzira sto sam u subotu prskao lebaycidom... Moja procena je da sam za sada sacuvao 80-85% biljaka. Videcemo do kraja.

Jutros bio sa nekim deckom iz Novi Karlovaca(Sase) kaze ceo atar smrdi na isekticid kaze da ima ljudi koji su i 8 puta prskali od pipe,a u proseku 5-6 puta.To selo je vazdunom linijom oko 20km od nas,a kod nas neznam da je neko sem onih koji su dobili gratis prskali od pipe

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh