mladen87
Član
slobo 9 aprila sam je posejao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U kom mestu je to slikano?Pogledajte prilog 4835Pogledajte prilog 4836Pogledajte prilog 4837
Slikano danas u ataru.U pitanju je šećerna repa ili pokušaj setve.Sejala je fensi sejalica sa the best visokim setvenim aparatom.Čini mi se da su usrali motku jer je većina semena stoji od gore ne položeno u zemlju a o rasporedu je suvišno i pisati.Možda su te sejalice bog i batina za neke tamo uslove ali za naše su i dalje best buy ove naše šklopocije sa niskim setvenim aparatom.Da je moja sejalica tako posejala ja bi je izlomio ko kiflu.
zastitar mi je preporucio da lontrel ide posebno u kolicini 0,6 po ha,jel bi tu moglo jos nesto dodati ili da idem samo sa njim?
Ma po njima bi najbolje bilo sve posebno.Ja sam u prvom prskanju pomešao lebaycid pipe crkle a na repi nisam ništa neobično primetio.Jedino se fuzilend ,agil ..ne mešaju sa širokolisnim(danas sam dva puta išao po istij njivi zbog toga) a baš me vuklo da probam al to i najbolja repa pa mi bilo žaozastitar mi je preporucio da lontrel ide posebno u kolicini 0,6 po ha,jel bi tu moglo jos nesto dodati ili da idem samo sa njim?
vec sam bacio i prehranu
Mi uvek mesamo betanal am 11 i lontrel. Obično idemo punu dozu lontrela od 1 l/ha. Tako smo uradili i pre neki dan, 1,5 l betanala, 1l lontrela i goltix 1,5l za deo gde je bilo pomocnice.zastitar mi je preporucio da lontrel ide posebno u kolicini 0,6 po ha,jel bi tu moglo jos nesto dodati ili da idem samo sa njim?