savato
Član
Sinoc sam cuo da ce platati repu 6 din/kg...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zasto nebi imalo smisla?Jedino ako zelis u oktobru repu bez liscaDa li ima samisla da oko 27. avgusta peskam protiv cerkospore , plan mi je da vadim u oktobru . Inače repa je u dobroj kondiciji (ima pege cerkospore ) očekivani prinos 30 t po kj.
Da li ima samisla da oko 27. avgusta peskam protiv cerkospore , plan mi je da vadim u oktobru . Inače repa je u dobroj kondiciji (ima pege cerkospore ) očekivani prinos 30 t po kj.
pa bas ako je zalivan ona moze da se vadi jer je brzo napredovala i odradila svoje,pa ne moze da naraste ko slon...Toliko o buducim strucnjacima..Ne moj da mi brises ovu poruku\Ako je na Carnex-ovoj zemlji u ataru Savinog sela to je steta da se vadi,jer je zalivao cele godine tj jos je rano.
Ako je na Carnex-ovoj zemlji u ataru Savinog sela to je steta da se vadi,jer je zalivao cele godine tj jos je rano.
Mislim da se vadi u Vrbasu, mk komerc
Strucnjace jeste videli kolika su polja,koji su zalivni sistemi i kako ih zalivaju kad mozete da dajete procenu ?pa bas ako je zalivan ona moze da se vadi jer je brzo napredovala i odradila svoje,pa ne moze da naraste ko slon...Toliko o buducim strucnjacima..Ne moj da mi brises ovu poruku\
savato ja ne znam sta vise cekaju sa vadjenjem,sto vise cekaju vise gube,ona je njeno odradila sad samo moze da truli,sto se i desava