Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Apex si trebao ići 40 gr po hektaru da bi imao isto dejstvo na korove kao Safari 30 gr.Ja sam moju sad oprskao betanal am 1l/ha 30gr apex /ha trend 0.05% i 4kg yare/h sada je u bozijim rukama
Nipošto ne sme da se meša! Čak se preporučuje 3 dana da se čeka između prskanja insekticidom i herbicidom....Zar se ne može mešati Lebaycid sa herbicidima pa ideš dan za dan prskanje
Jesi li rekao komsiji da ce vagon biti 600€ ove godineDanas smo zatekli jednu parcelu na kojoj je 22 reda poprskano. Komsija koji je prskao psenicu po jakom vetru je napravio ovu havariju, i eto rezultata, tu se radi o povrsini nesto manjoj od 1 kj, jer njiva je kraca od prave duzi. Nasli smo ko je komsija, i kontaktiran je, pristao je na odstetu. Planiramo sutra da usejemo repu, cisto radi eksperimenta, da vidimo sta ce se dogadjati s kasnijom setvom, rezultatima digestije, prinosom, jer je drugi deo parcele u dobrom stanju, i tretiran je dva puta od korova.
Šandore pošto i ja planiram upotrebu Euro -Fertilovog Startera interesujeme jer ga mešaš sa herbicidima ili ga prskaš posebno.Sutra krećem sa drugim prskanjem repa ima 4 - 6 lista . Dobiće + Starter od Eurofertila i za 10 dana 100 kg ANA po KJ .
Jesi li rekao komsiji da ce vagon biti 600€ ove godine