nikola indjija
Član
Zike nesejes nista ili menjas firmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Obzirom koja je cena šećera ta bi cena bila realna opcija.Dr.Gruja je napisao(la):Ma ja ću da razmišljam o setvi tek na 45 e. za tonu.
kako ko,za tebe znamo da ces je sejati.docu vam u ispomoc na jesen kada je budete vadili.nikola indjija je napisao(la):Ajde ajde sejacete vi i ovako i onako
Čisto sumnjam biće manje zasejano tako da će kampanja biti ranije završena.Prošle 2010 godine zadruga sa kojom ja radim je pod repom imala ukupno oko 1300 ha pa je opet vađenje završeno do kraja Novembra, tako da ove jeseni će biti i ranije završena jer ćeš i ti doći kod nas u prevoz.zike je napisao(la):pa trebace jer ce vadjenje repe biti u novembru i decembru kao i svake godine.
na odluci da je neces sejati.isto je i kod mene samo sto je kod nas bila veca necistica. ja je isto necu sejati kome se repa isplati neka je seje.Shale je napisao(la):@zike
sejali smo sa banetom mitrovićem... i generalno smo loše prošli...
reću ti dva podatka:
nečistoća 22%
a digestija 13%
a vađena 15 septembra....
nikad je više neću sejati pa da mi daju i 5 din po kg...
Ija sam imao nešto repe sa Mitrovićem vađena je 6 novembra prosečna nečistoća je bila 22,04 vadio Holmer a digestija 15,59 sorta Giraf prskana 5 puta od bolesti.Shale je napisao(la):@zike
sejali smo sa banetom mitrovićem... i generalno smo loše prošli...
reću ti dva podatka:
nečistoća 22%
a digestija 13%
a vađena 15 septembra....
nikad je više neću sejati pa da mi daju i 5 din po kg...