Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mityoo je napisao(la):Repa je izvučena i predata, sad se čekaju rezultati...
Nikola toje samo marketing ili priča za malu decu.nikola indjija je napisao(la):Koliko sam cuo "crvenka" do sada ima ugovoreno 12000h repe
To je samo opipavanje pulsa da vide kakva je zainteresovanost, a koji su im uslovi, dalisu izašli sa cenom repe i paritetom za repromaterijal.saleso je napisao(la):ma nije to istina imaju 10000 a i od toga su mnogi odustali videcemo kada se pocne sijati
Neznam samo komećeje vaditi u oktobru po toj ceni,nemogu da verujem da se neokrenu oko sebe i nevide kretanja cena drugih ratarskih kultura, kod kojih je ulog i angažovana snaga mnogo manji nego kod repe.nikola indjija je napisao(la):Cuo juce cenu "Sajkaska"Zabalj oktobarsko vadjenje 3,65din
zike je napisao(la):mico967
Pa ti si imao dobru zaradu na repi i po ovoj niskoj ceni. Samo je vi sejte ja necu,meni se je smucila i necu vise da radim za druge sad bi malo da radim i za sebe, da sam imao umesto 15kj repe 15kj kuruza ja bi sada pevao a ovako mogu samo da se derem od muke.ali ja hocu repu je..la me repa.vi koji ce te da je sejete nek vam je sa srecom.volim da je vidim ali ne na mojoj njivi.
Pa taman ste se razradili sa vadjenjem i sada napustas trojku