Šećerna repa 2011 god.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
vidim svi imate dosta problema sa neujednacenim nicanjem, priprema je dosta bitan faktor. mi smo poceli spartanje prekljuce, juce nas je kisa omela, al cim se prosusi nastavljamo. moram slikati repu pa vam kacim na forum

Doza betanala koja se koristi u toku jedne godine je 3litre.... ima ko to oprska odjednom, ima ko u dvaput, ja podelim u tri prolaza.... i to kombinujem sa drugim preparatima...

Jedna od boljih repa kod nas
vrfy1k.jpg

209t3it.jpg

ova je stvarno dobra i moja jedan komad ne zaostaje danas parao u subotu kopaju zene tu je stvarno eztra sklop cija je to

sijao na polusklop lane jako lose prosao sa pipom trave nije bilo to jeste reseno hemijom ali cu ipak preskociti jedno prskanje a finansijksi me izaslo isto

Dans smo prihranili repu sa po 130 kg SAN-a na lanac.E sad samo da padne kisa pa da nakrivimo sesir.Bice slika za neki dan nisam poneo aparat danas.POZRAV!

I ja sam danas prihranio repu sa 170 kg AN-a po jutru i još kad bi pala kiša bilo bi super.

na ovoj njivi nisu jer nije bilo pipe al bogami na drugoj da nisam iskopo obro bi bostan.
sutra cu uslikati moju repu da vidite valja li sta.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh