Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
e to si dobro rekao.ma moraju da se nude za vadjenje repe jer niko nece da ih zove posto svi znaju da je to ekipa mrak 1korak napred 2 koraka nazad 2j vade 3 danamica967 je napisao(la):Zike ni ono sto su trebali da vade nisu vadili a hoce nesto sa strane
Sve štoje trebalo da se vadi mismo izvadili.mica967 je napisao(la):Zike ni ono sto su trebali da vade nisu vadili a hoce nesto sa strane
pozz, nismo ne brini , jel to tvoje naspram kamiona? ... fala fala , al dzaba kad je digestija 15 nesto a 16 jusmiroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):pozz-SLAVKO niste mi valjda to žito prekoputa gazili. bio sam baš taj dan da zadrljam žito kad ste počeli vađenje.bolje repe u opštini nisam video,svaka čast
Po mojim saznanjima u našem ataru ima još najmanje 500 jutara.... Neizvađenog.... a ima i izvađene koja stoji na površini, nema ko da je tovari... a ima i uprizmano pa je još nisu odneli....DusanA je napisao(la):Cini mi se da je u mom ataru zavrsena repa za ovu godinu, odneli su sve
pjevaj ticu sinji!mucobieno je napisao(la):da cujem planove, ko ce sledece godine u repu?
slazem se sa tobom Dr.Grujo, jedino ako se cena promeni i da se cena zna malo ranije ... izgleda da ce na godinu 50 jutara repe da zameni sojaDr.Gruja je napisao(la):Ja je 99% necu sejati ako se cena ne pomeri drasticno nagore