Šećerna repa 2010

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
aa jos prljavstina isla do 16-18 % na mous-u, a ovo sto je islo za Hrvatsku preko Gebe , bilo 11,12 % ... prosle godine ult tovario s njive direktno u kamione i bilo 22%, mislim sta reci vise ... ovi kod nas kud ne znaju cenu jos, kud je veca necistoca, jos mi ovako ostave repe na njivi! SRAMOTA! :udri: ::lose:: ... moracu da dobro razmislim dal cu sejati repu sl. godine

slavko91 je napisao(la):
aa jos prljavstina isla do 16-18 % na mous-u, a ovo sto je islo za Hrvatsku preko Gebe , bilo 11,12 % ... prosle godine ult tovario s njive direktno u kamione i bilo 22%, mislim sta reci vise ... ovi kod nas kud ne znaju cenu jos, kud je veca necistoca, jos mi ovako ostave repe na njivi! SRAMOTA! :udri: ::lose:: ... moracu da dobro razmislim dal cu sejati repu sl. godine
Ili jos bolje s kim ces ugovarati proizvodnju...... ::namigivanje::

11qhkhu.jpg

konacno je odneli :ppozdrav:

Kažu da će ovde obračuni biti gotovi do 10. decembra, a i novci ubrzo posle toga.

Videćemo, dali će tako biti.

Blago tebi... Mene zavlače već mesec dana, nema ko da je izvadi... :zli: :zli:

mica967 je napisao(la):
Neco je napisao(la):
ni moja jos nije izvadjena a kisa samo doliva
Koji je razlog sto nije izvadjena i sa kojom seceranom ste ugovorili repu :ppozdrav:
Nema ko da vadi.. Kamioni neće da voze kratke ture,jer ih šećerana slabo plaća pa nemaju zarade na kratkim turama,(18km od šećerane) a holmer neće da dođe da vadi ako nema kamionskog prevoza.....

zike je napisao(la):
nikola indjija je napisao(la):
Kovacevic Srdjan je napisao(la):
nikola indjija je napisao(la):
mityoo je napisao(la):
Blago tebi... Mene zavlače već mesec dana, nema ko da je izvadi... :zli: :zli:

Nije izvadjena?
Nikola idemo to da izvadimo i prevučemo.
kad krecemo :D
pa vi niste u stanju ni kod vas u selu da izvadite repu a ne da idete u druga mesta da vadite. :haha: :haha: :haha:
cuti tu zike celu jesen vadite 30j i jos niste zavrsili :haha:

mityoo je napisao(la):
Nema ko da vadi.. Kamioni neće da voze kratke ture,jer ih šećerana slabo plaća pa nemaju zarade na kratkim turama,(18km od šećerane) a holmer neće da dođe da vadi ako nema kamionskog prevoza.....

Zasto ne skupite prijevoznika ? I mi smo vozili repu na udaljenost nekih 15-tak kilometara do deponije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh