Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
po meni jedino poboljsanje postize se u mesnatosti, to ne govorim iz licnog iskustva nego iz iskustva drugih, ovog ovnica sam tek kupio pa cu videti, inace sarole ukrsten sa idf daje mnogo, mnogo dobre meleze u to sam se uverio na vise grla dobijenih tim ukrstanjem
ljudi moj otac ima sest ovaca vinterberg rase a sada je nabavio sarole ovna taj ovan gde god da ga taknes tvrd kao drvo samo meso.Mada ja nemam nista protiv cistog vinterberga sta fali njemu.
Drugar uzgaja W usput ima 5 zenki sarolea pustio je W ovna na njih jagnjad su bila fantazija krupna a mesnata nije ista kombinacija kao kod tebe ali je slicna ako proizvodite robu za klanje necete se pokajati sigurno
to je tacno,ja ih imam u cistoj rasi a mesam bergamo sa njima,bergamo/sarole su za klanje,moje iskustvo je da sarole nebitno sa kojom rasom ukrstis daje najvece poboljsana sto se mesa tice,doduse skoro sam poceo sa sarole pa neznam sta se dobija u f2 itd.pokusacu i to,