Đuro Đakovic

Momci,hvala na odgovorima.
Ja trenutno razmisljam o kupovini jednog takvog,ali jos cu videti,nisam rascistio ni sam sa sobom,a ovo mi se cini primamljivo.

Pozdrav kolege,
evo i mog Đure MK770. :osmeh:

dsc0002.jpg

dsc0003.jpg

kako si zadovoljan sa njim koliko mu je ucinak po danju i kako sluzi domacina?

Slike se ne citiraju odmah nakon napisanog posta!

Majstori jel neko menjao od vas transporter lanac? Koliko kosta i dali ima u okolini NS ? Hvala unapred

Ljudi, kako se krecu 1620 sa kukuruznim? Mozda ce mi 142 postati mali, pa me interesuje Djuro djakovic. A nest ih nema po oglasima, pa ne z\nam koliko vrede? I da li ima delova za te kombajne u Srbiji?

Poslednja izmena:
Motor TAM V8 troši oko 17-18 litara po hektaru.

Znam da nije za ovo stran ali izvinite.
Prodajem kombajn Đuro Đaković 1620 H,možda koga interesuje.:bravo:

Sve šta vas zanima oko đure možete vidjet na strani 9 i 10,na slici je moj Đuro koji je sad na prodaj.

Kolega, ispraznite sanduce

Gde moze da se kupi (naruci) uputstvo za upotrebu za djuro djakovica 1620? Ne katalog rezervnih delova nego podesavanja za kombaj.

kako su se pokazali ti mali m 770????

ima jedan po 3500€, 89g, crvene boje, nisam još išao gledati, al na slikama izgleda očuvano......meni netreba ništa veće trenutno, a ovaj mali sam vidio da ide jako dobro u suncokretu i ječmu, za čega mi i treba, kukuruz nebi radio s njim......

Da li je neko možda stavljao na Đuru zadnje gume 12.00-18, od vojnog tama 110, i kako mu stoje?

Kod mene su 12,5/80-18, i prečnik im je 97cm, a ove od TAM-a su oko 108cm, tako da nije velika razlika, pa zato i pitam :ppozdrav:.

vidio sam, al na većima 1620, dobro stoje, onako od oka, al kako funkcioniraju to neznam, al vidim da su već godinama gore

Pa moj je DF1600, to mu dođe stariji brat blizanac :osmeh:. Ako ih koristi godinama, onda valda odgovaraju.
Ove od zmajevke 13.00/65-18 bi mu bile male, jer i ovako ima pad malčice nazad, a sa ovim od TAM-a bi mu rep bio taman vodoravan, pa rekoh da pitam, da li je već neko probao.
:ppozdrav:

Nazad
Vrh