Čestitke za ponove.

Uh ne secam se stvarno bese, ali se secam da je jedan kupac prebacio na uske tipa 12.4-36 i prednje ne znam koje tacno kupio u BDP. Isti kao veci tipa JX oni 70-90ks iz daleka.

Probali smo je nešto malo i nemam za sada primjedbe. Od čovjeka kojeg smo je kupili ima istu ovakvu već dve godine i dosta kosi, kaže da nije imao problema. Al svakako javim kako je prošla u sezoni, mada mi ne kosimo puno, svega 3 hektara.

Kupio sam nov FMP malčer od 3m zahvata iz Boljevaca i odmah nepremostiv problem. Ne može da se zakači ni na jedan traktor, možda samo na Ferčiku. Zavarena je predugačka pločevina između uški za kaćenje hidrauličkih poluga, ne može da se ugura klin kroz oko kraja poluge ili da uđe automatska kuka.

Prinova Donder 1500 PRO
FB-IMG-1685772954759.jpg

IMG-20230603-134114.jpg

IMG-20230603-134126.jpg

IMG-20230603-134153.jpg

Željko da li si gledao one modele kojima je ceo koš od inoxa?Vidim da ih ima u ponudi, to je pretpostavljam novitet.

Željko da li si gledao one modele kojima je ceo koš od inoxa?Vidim da ih ima u ponudi, to je pretpostavljam novitet.
Mora da su povoljni...i ovi obicni su sad mašala otisli...inace super rade,kao sat-ali farba je dosta losa,cak bi rekao da osbovne ni nema.steta da tako mala stavka unisti kompletan utisak.

I ja pretpostavljam da im je cena haos.Merkam i sam jedan 1.500-2.000 l PRO ali nisam pametan uopšte, mnogo su im skočile cene u poslednje vreme.

nisam gledao od inoxa jer i ovaj je poprilicno poskupeo. Uzeo sam pro varijantu zbog tog donjeg dela od prohroma sto se najvise haba-trosi,a svakako kad zavrsi sa radom kerher topla voda i bezkontaktna sredstvo za pranje i nebi trebalo biti problema. Cena je bila 3640e za sajam i to je nekih 10% popusta pa da se iskoristi a sad je oko 4011e.

Brendiranima su tek strašne cene, novima ajde i nekako ali polovnim nije humano uopšte.Ljudi se zanose nekim ciframa kao da prodaju platinu a ne gomilu lima.

Nazad
Vrh