Čestitke za ponove.

Uh ne secam se stvarno bese, ali se secam da je jedan kupac prebacio na uske tipa 12.4-36 i prednje ne znam koje tacno kupio u BDP. Isti kao veci tipa JX oni 70-90ks iz daleka.

Probali smo je nešto malo i nemam za sada primjedbe. Od čovjeka kojeg smo je kupili ima istu ovakvu već dve godine i dosta kosi, kaže da nije imao problema. Al svakako javim kako je prošla u sezoni, mada mi ne kosimo puno, svega 3 hektara.

Prinova Donder 1500 PRO
FB-IMG-1685772954759.jpg

IMG-20230603-134114.jpg

IMG-20230603-134126.jpg

IMG-20230603-134153.jpg

Željko da li si gledao one modele kojima je ceo koš od inoxa?Vidim da ih ima u ponudi, to je pretpostavljam novitet.

Željko da li si gledao one modele kojima je ceo koš od inoxa?Vidim da ih ima u ponudi, to je pretpostavljam novitet.
Mora da su povoljni...i ovi obicni su sad mašala otisli...inace super rade,kao sat-ali farba je dosta losa,cak bi rekao da osbovne ni nema.steta da tako mala stavka unisti kompletan utisak.

I ja pretpostavljam da im je cena haos.Merkam i sam jedan 1.500-2.000 l PRO ali nisam pametan uopšte, mnogo su im skočile cene u poslednje vreme.

nisam gledao od inoxa jer i ovaj je poprilicno poskupeo. Uzeo sam pro varijantu zbog tog donjeg dela od prohroma sto se najvise haba-trosi,a svakako kad zavrsi sa radom kerher topla voda i bezkontaktna sredstvo za pranje i nebi trebalo biti problema. Cena je bila 3640e za sajam i to je nekih 10% popusta pa da se iskoristi a sad je oko 4011e.

Brendiranima su tek strašne cene, novima ajde i nekako ali polovnim nije humano uopšte.Ljudi se zanose nekim ciframa kao da prodaju platinu a ne gomilu lima.

Nazad
Vrh