Čestitke za ponove.

@ Kremator

4600e 4t, dobio sam povrat od opstine 200000rsd.

@ Darko Dren

Zbog sasije je i uzeta deluje jako, stranice nisu nesto. Ali sve u svemu je ok. Bice nekih malih dorada.Samo mi je zao sto pre uvoza nije narucena sa rinfoznim otvaranjem stranica. Terao sam moje jos pre 2 godine da pazarimo.

Strašno... Da čovek novce za novo i onda mora da popravlja, nažalost tako nam je mnogo mašina sad.

Ako je za utehu, hoće i Pronarki malo da zrnka pšenica u donjem delu između poda i stranica. Repica da i ne divanim.

Verujem, samo što je i značajno skuplji fligel (bar mislim), a nama je i pronar u momentu kupovine bio lep rizik . Uzdali smo se u dobar rod kukuruza i u povrat. Sreća pa je bilo i jedno i drugo. A da sam to znao pre, onda bi bile sa ceradom, kamionskim točkovima, automatskim poteznicama (skupljim),rezervnim točkovima.... Skoro pa full oprema. Ovako su klot,ali ne žalim. Inače može i u pronaru da stoji voda, samo onda treba naručiti neki drugi model (ne sećam se koji). Ove najobičnije su model 672 ili 672/1.... A hoće voda da stoji i u ovima. Ako ne ometeš prikolicu pa u ćoškovima zrna zadihtuju curenje. :)

Nazad
Vrh