Čestitke za ponove.

Imao sam na ponudi Lemken i iako nisam baš ljubitelj, nikad nebi kupio novi Lemken plug, ali zagrizo sam dosta, svidio mi se taj ponuđeni jer sam tražio neku specifičnu opremu, no zbog nekih raznih kombinacija je ispao ovaj...

Ne sviđa mi se kotač na njima, obično zapne dolje, iako to se sad da riješit sa memoriranjem scv-a na ovim novijim traktorima jer imam i hidro toplink, ne sviđa mi se pozicija crtala kraj pretplužnjaka iako sad se novi može naručiti sa dužim nosačem na Lemkenu i kod Lemkena što nije toliko bitno, a mene dosta iritira je boja. Znači obavezno garažiranje jer već malo na suncu odma posjedi i izgleda ko stara koza.
Inače Lemken je bio nešto malo jači u odnosu na ovaj, Variopal 8 je bio u pitanju. Ono što je meni bilo bitno od opreme, a to sve ima i ovaj je da je vario sa memori cilindrom, velika crtala (fi 590 je imao Lemken), pretplužnjaci i ovakva duža spriralna daska, C40 je imao dasku.
S obzirom da su oba rabljena, novčano su bili otprilike isto, Amazone je nešto mlađi i Amazone znam od prvog dana jer je od kolege, dvije sezone je radio ili tri, nisam siguran, Lemken je nešto više. Od novih me je zanimao Amazone, Kuhn i Pottinger, pitao sam još i za Regent i ne znam, možda još poneki, ali me je realno samo zanimao Pottinger, on mi je nekako najviše upao u oko, uglavnom svi u toj kategoriji sa 140x140 gredom ili slično su 22k-25k plus pdv.

Nazad
Vrh