Ne sviđa mi se kotač na njima, obično zapne dolje, iako to se sad da riješit sa memoriranjem scv-a na ovim novijim traktorima jer imam i hidro toplink, ne sviđa mi se pozicija crtala kraj pretplužnjaka iako sad se novi može naručiti sa dužim nosačem na Lemkenu i kod Lemkena što nije toliko bitno, a mene dosta iritira je boja. Znači obavezno garažiranje jer već malo na suncu odma posjedi i izgleda ko stara koza.
Inače Lemken je bio nešto malo jači u odnosu na ovaj, Variopal 8 je bio u pitanju. Ono što je meni bilo bitno od opreme, a to sve ima i ovaj je da je vario sa memori cilindrom, velika crtala (fi 590 je imao Lemken), pretplužnjaci i ovakva duža spriralna daska, C40 je imao dasku.
S obzirom da su oba rabljena, novčano su bili otprilike isto, Amazone je nešto mlađi i Amazone znam od prvog dana jer je od kolege, dvije sezone je radio ili tri, nisam siguran, Lemken je nešto više. Od novih me je zanimao Amazone, Kuhn i Pottinger, pitao sam još i za Regent i ne znam, možda još poneki, ali me je realno samo zanimao Pottinger, on mi je nekako najviše upao u oko, uglavnom svi u toj kategoriji sa 140x140 gredom ili slično su 22k-25k plus pdv.