lucijan013
Član
Ja planiram isto viljuskar do te cene...gde si ga kupio?...ima li jos koji?Tako ga kupio. Kompletno izremontovan i ofarban. 3000 evra + prevoz do kuće.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja planiram isto viljuskar do te cene...gde si ga kupio?...ima li jos koji?Tako ga kupio. Kompletno izremontovan i ofarban. 3000 evra + prevoz do kuće.
Ima jedna pobeda za male pare,tu oko 900€ traže,motor sredjen generalno,ali je kolevka kriva i treba se sa time zajebavati ako imaš vremena i uslova.Konstantno cepa zadnju desnu gumu i kida sponu.Nema ništa od signalizacije,ne radi plovak,nema sedište.Ono što je bitno diže pali radi ide.Ja planiram isto viljuskar do te cene...gde si ga kupio?...ima li jos koji?
Pratio na oglasima. Ovaj lik je iz Sr. Mitrovice. On uzima pobedine i remontuje pa preprodaje.Ja planiram isto viljuskar do te cene...gde si ga kupio?...ima li jos koji?
na Polovniautomobili ili neki drugi sajt?Pratio na oglasima. Ovaj lik je iz Sr. Mitrovice. On uzima pobedine i remontuje pa preprodaje.
Hvala ali nisam za takve avanture vican...Ima jedna pobeda za male pare,tu oko 900€ traže,motor sredjen generalno,ali je kolevka kriva i treba se sa time zajebavati ako imaš vremena i uslova.Konstantno cepa zadnju desnu gumu i kida sponu.Nema ništa od signalizacije,ne radi plovak,nema sedište.Ono što je bitno diže pali radi ide.
Najveći problem je da se ispravi kolevka,hteo ja da je uzmem ali nemam kako u sopstvenoj režiji da ispravljam.
Mislim da je ovaj bio na "mojauto".na Polovniautomobili ili neki drugi sajt?
Mada ako već gledaš nemoj da zaobilaziš ni Indos,tu su negde sa cenama.Ali je Indos jači,4 brzine 2 napred,2 nazad.Mnogo je teži i stabilniji.Hvala ali nisam za takve avanture vican...
Lambo strike 100??kakva su vam islustva do sada sa traktorom??Tako sam i ja gledao neki oko 100 ks za lakse radove pa sam odlucio za lamba presudila je potrosnja i kao mozda bolji kvalitet. Mada bilo koji samo da radi lakse poslove moze da traje 100 godina. Arma je bila u uzem izboru, prednost joj je sto za tu cenu dobijes celokupnu opremu.
Tek sad sam provalio da ima na forumu paracinac83 i paracinac88Podaci su dostupni na saitu http://striza.vreme.in.rs/index_m.php a ja imam proglam koji sluzi sa konfiguraciju same stanice.
Promoterka odradila posoTako sam i ja gledao neki oko 100 ks za lakse radove pa sam odlucio za lamba presudila je potrosnja i kao mozda bolji kvalitet. Mada bilo koji samo da radi lakse poslove moze da traje 100 godina. Arma je bila u uzem izboru, prednost joj je sto za tu cenu dobijes celokupnu opremu.

.za sada sam zadovoljan, radi sve poslove sem oranja i to obavlja jako dobro sa malom potrosnjom, ima blizu 800rs za godinu i po.Lambo strike 100??kakva su vam islustva do sada sa traktorom??
Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока
picture to url
upload image