Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mora pdv da se izpegla...Nece nista drzavi ostati za porez kad ovolko kupujete pred novu godinu .
Nešto pričaju da od Nove godine idu gore cene uglavnom kod svih ali će vidimo.Čestitam Sale, da te ponove služe bezbedno i bez kvarova!
Uzgred, neki moji drugari bili u Kite-u i kažu im tamo da je bukvalno navala na mašine, da se nikad tako puno mehanizacije nije prodalo kao sad...
Gde ce vise da iduNešto pričaju da od Nove godine idu gore cene uglavnom kod svih ali će vidimo.
Mušovac obavezno svremena na vreme proveri zategnutost ona dva šrafa što drže onu cev što ide kroz bure prskalice.Kod nas je na tri prskalice cvikovalo taj šraf i pokrivilo sve dole ,verovatno bilo malo lufta voda ljulala i cvikovalo.Bio sam poslo i mejl agromehanici pre tr godine što nestavljaju deblje šrafove neg da se njakam ja sam moju učvrstio plus španerom ,odgovorili su mi da će imati u vidu,možda sad i stavljaju deblje.Al ipak proveravaj.Ova moja je bila 470 000 din(sa pdv) sa elektronskim regulatorom. Nisam ni gledo koiliko je doplata za hidro grane.