Čestitke za ponove.

A ne znam šta posebno reći, 4 reda kultivator Sakalak, zvijezde za zaštitu, diskovi za pravac, težina 1034 kg, kutije za gnoj, e sad ne znam koliko ide točno u njih, mislim cca 500 kg...

Birao sam između Ozdokena i Sakalaka, htio sam isprva Ozdoken i osobno mi je i ljepsi, ima jednu gredu i ljepse kutije, lakši je, prateće kotače umjesto ovih kotača i diskova, čak mislim da je bio nešto sitno i jeftiniji, ali koliko sam gledao, mislim da Sakalak ima jače baterije malo, zato sam ga i uzeo.
Nisam ni znao koliko je težak, imam traktor za njega, Deutz Dx 4.51 će radit sa njim i Agrofarm 430 ako ne dobije zamjenu nikakvu.

Kod mene ovi obični stari četvororedni špartači se vuku sa 50-60 ks, poput IMT...nemaju samo zvezde a špartaju i bacaju đubrivo isto. Ako traktorista zapne glavom za neku granu pored puta, budu i zvezde na spisku.

Otkad znam za sebe radim sa Imt 539 i Imt dvoredni i četveroredni špartać i sa britvama i sa S oprugama. Sad sam se odlučio na ovo, pošto su jači brendovi preskupi za moje potrebe.

Danas pazarena prikolica.Tehnostroj 7 t.1984 godiste.
IMG-ac2987d3bc1f7749236b81197f8ee61c-V.jpg

Virovec,da te u zdravlju sluzi! Kad imas vremena,napisi malo detalja za nas laike koji za sad samo ,,parimo,,oci a gledamo nesto da kupimo i naravno cena ako nije problem. Pozdrav,i da zaradi jos 3 veca i jaca i da te dugo sluzi!

Javi utiske za taj berac,ovde kod mene nisam video dva sip-a niti znam utiske ljudi o njemu,samo zmaj je zastupljen a izgleda mi interesantno u blatnjavoj godini i za male-uske parcele jer bih rekao na prvi pogled da je manji gabaritno od 213z i 214z,bio bi kod mene recimo uparen sa imt 539. Bunker je slicnog kapaciteta kao zmajev jednoredni i da li je sa teleskopskim klipom,tj na koju visinu kipuje? Uzgred,da te lepo sluzi i uzdravlje!

Javi utiske za taj berac,ovde kod mene nisam video dva sip-a niti znam utiske ljudi o njemu,samo zmaj je zastupljen a izgleda mi interesantno u blatnjavoj godini i za male-uske parcele jer bih rekao na prvi pogled da je manji gabaritno od 213z i 214z,bio bi kod mene recimo uparen sa imt 539. Bunker je slicnog kapaciteta kao zmajev jednoredni i da li je sa teleskopskim klipom,tj na koju visinu kipuje? Uzgred,da te lepo sluzi i uzdravlje!
Ovde kod mene ima par takvih beraca i ljudi su skroz zadovoljni, jedan ga je vozio sa 539 bez problema.

Dobar je berač malo mekan za veći traktor teško je naći dobar.
Ovaj je top nigdje puknut.
Vuče se bez pola muke 2 ili 3 spora samo u 3 slabije čisti pa idem 2.

Nazad
Vrh