Čestitke za ponove.

Gogo, polovna 2011 godina. 1866 eura :LOL: :LOL:
Ne znam ni sam jel puno ili ne, nova sa pdv je oko 4000 eura.
Odlučili smo malo olakšat, što je najbitnije mogu više sadioca nać za takvu, nego za diskastu, a bilo mi puno malo za novu dat ove novce, kod mene radi maks 4 dana u godini, nije nešto pretjerano na boji, ali dobra je. A i halu planiram neku, pa mi sad sve preskupo ostalo. :D
Inaće da se mene pita, ja bi najrađe Spapperi ili Checchi & Magli ili Sfoggiu, ali tu idu cijene u nebo.
Au tonchi, kakav si ti trgovac, gori od cigana...
Kako si se samo nagodio na xx66 eura... 😊

Ja već hteo da napišem da je sigurno polovni, baš zbog te farbe, kad ono prc... stvarno novo. Koliko para, koje karakteristike?

100500 дин, 1000 литара, хидрауличног отварање, кажу од 10-20м разбацује а сад на брзину нисам видео како се то штелује. Купљен у АгроПрофил Ада јер у Вршцу немају на стању. Код Ћорића је 1110€ исти овакав.

Juce sam bas gledao decka iz Poljske kupio tandemku 10t i posle par dana reklamirao.ja gledam sta mu je sada lepa prikolica kad on priblizio kameru ona korodirala na sve strane i puca farba.posle mu dostavili drugu

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ovaj jeste nov, kakav sam ja dobio. Izudaran, izgreban... Kardan, klinove i ceradu poslali posle ubedjivanja da nisu odmah uz rasipac. Al evo vec 4 god zavrsava posao.

Завршиће посао али, ипак, купљен је нов а не полован.

Malo ocistiti i zafarbati, jbg sta ces, ne treba odbiti na sitnicu ako ti alatka zavrsava posao a jos povoljnija od konkurencije.
Ne kazem, losa reklama jeste za firmu al' eto treba gledati bolju stranu.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ja ni to nisam uradio, samo pranje i mazanje dna i diskova preradjenim uljem. Tek sam ga sada ocistio i prefarbso kos prvi put, ostatak cekam da malo otopli.

Декс, управо тако.
Ако неко има овакав расипач да ми каже на колико је отворио и колико кг разбацује чисто да имам неки оријентир од чега да почнем.

Poslednja izmena:
To je bas tesko pitanje :) Ja sam uvek pisao i nikad nije bilo isto jer zavisi od djubriva. Uglavnom pocnem od manje parcele i to moje, namestim i malo vise pa smanjim ako treba. Uglavnom izmedju 5.5 i 7.5 na skali za 1.5 do 2kg/ha. Prosle god sam isao brze pa i do 8.5 otvorim. Ono sto ne menjam je broj obrtaja kardana - 400. Lopatice stoje na trecoj rupi i za ureu je dobro, ali kod krupnije granulacije vise preklapa pa ih vise iskosim.

Nazad
Vrh