Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ovo sto sam probao moze i preko 7-8cm al nebi da ga lomim posto je ovo vec preslo u sumu al tamo de je mlado do metar visine kao asvalt ostaje iza ja sam prezadovoljan pogotovo sto je bas prosto odradjeno sto se tice marke nema nikakve plocice stigao je iz FrancuskeTako nesto svima treba! Čestitke na kupovini, do koje debljine drveta moze da unistava taj cirkus?
Koji je inače naziv ovoj mašini? Imam u njivama par zaraslih salasa, lenija nuz koje nekontrolisano raste kiseljak i razno šiblje, drvoreda ispod kojih se šire izdanci na sve strane... Bilo bi za nju lepog posla kod mene.
Bracela sve je bolje neg Motika.A sto se tice rukovanja tu se moze polemisatiiiiii ja sam gledao kako majstorcine lome birac brzina na Tenku.Opet vam ostanu panjevi i sta kad uleti 10cm stablo? Treba jak mulcher ili najbolje je bager/kombinirka.
Nerazumem pa tarup i jeste sa cekicimaJa sam mislio da je to tvoje neki tarup sa cekicima kao,ne nozevi.