talianu
Član
I kod nas ima svaka duž ima kanal a pre neki dan sam slao parcele okruglo 100 njiva,jednu vraćam na leto ostaje 99.Od toga 50 ak oko lanca malo manje malo više.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene je sa četiri creva, preko el ventila, jedan par creva za otvaranje grana levo-desno a drugi par jedno crevo za dizanje i spustanje grana a oba sluze za nivelaciju.Za Agromehaniku treba 3 creva. 1 da dize grane,drugo za otvaranje strana koje ide preko kontrolne table.
Moj ti je savet 1200L, bas je mala razlika u ceni, 200-300€, ako prskas sa manjim traktorom ne moras da je punis do čepa, danas-sutra predjes na veci traktor i eto, a i da ne predjes na veci traktor nista joj ne smeta ako punis samo 1000L.Mislim da će biti
1000l,bio mi mladi vlasnik neki dan drugim poslom pa baš gledali mali Lambo i on misli da će mu biti teška.Ima 3500 kg i nosi viljuškar610 i džambovku od 900 kg bez problema ali drugo je ići atarom sa takvim teretom.Još sam neodlučan.
Definitvno ću neku ugoditi manjem traktoru pa kako bude makar i 600 l samo da su hidro grane 15m
Neka se sekirat. To je i mene morilo, ali nije to tako u praksi. Prskam sa Agromehanikom AGS 1500 (da Agromehanikom, a imam i AGS 600 i uskoro će biti i atomizer AGP 2000 ) i IMT 533 i/ili 549, imam puno malih njiva, špiceva, ograda (u gradu sam), ćoškova i to sve ide bez problema. Vrlo brzo se navikneš i kad se ulaufaš to ide samo tako. Tvoj Lamborghini je odličan traktor (radio malo sa jednim 3 cil 97 ks), ali nije za jako teške priključke jer im znaju pucati donje poluge u radu sa teškim priključcima. Obrati pažnju na to.I ja bi al me parcele ubijaju pa gledam neku 15m nošenu al da bude za mali traktor bojim se da su mu sve ove preteške.
Zato što smo jako čudan narod postali, lakše nam je da ispljujemo bilo koga za bilo šta nego da pružimo ruku nekom i čestitamo na postignutom uspehu...Sto bi bilo hejtera ?.
Imam ja traktor i za tu veliku ali mi mali traktor odtaje onad sano uposlen za viljuškar po dvorištu i šoartač. Ovako sam mislio sejem suncokret npr mali uleti prska .Em mali ima 12.4 gume pa bi lakše išao svuda pogotovo u soji i repici na 50.Moj ti je savet 1200L, bas je mala razlika u ceni, 200-300€, ako prskas sa manjim traktorom ne moras da je punis do čepa, danas-sutra predjes na veci traktor i eto, a i da ne predjes na veci traktor nista joj ne smeta ako punis samo 1000L.
neka moderatori spoje obe poruke
Lova do krova, dok jedan vozi, drugi prazni kible ...@BARBULA, nadam se da ces videti post, i dalje nece da oznaci.
2050e, cisterna nikad osoku nije videla ni na mapi, vukla vodu, pumpa nije koriscena, zalepila bila ali popusti nekako bez otvaranja...
Mane, nema crevo i zavarena vrata u krug.
Dobio sam brzu spojku za crevo i rasprskivac samo.
Danas i prve pare zaradila
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока