Kolega Fendta verovatno nisi kupio novog.Vozim više marki . A imam i dajca dobar je za lakše površinske poslove. A imam i fendt sa deutz motorom iskreno djubre neovejano od mašine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega Fendta verovatno nisi kupio novog.Vozim više marki . A imam i dajca dobar je za lakše površinske poslove. A imam i fendt sa deutz motorom iskreno djubre neovejano od mašine.
Ja nisam ljubomoran, svaka cast na ponovu, fino je kad se covjek ponovi ovakvom masinom. Al na stranu sve, slazem se sa Lauferom, sto iz licnog sto iz iskustva drugih. Inace u razgovoru sa nemcom df zadnjih 20 godina je za njih jedna od najgorih poznatijih marki. Sjedili smo u jednom ovakvom pre 3 godine, vozili ga malo, star 7 godina, natukao je 5000 sati i raspao se ziv, sto me najvise iznenadilo, kabina, enterijer, raspad, sve se klima puca cvrci. A npr JD te snage, 2x stariji, 2.5x vise sati ni da šušne. I tacno odaje utisak skupe a lose masine.Ljubomora bolest najgora.
Firma sa kojom saradjujem je imala 7 Fendt traktora raspon od 80 do 140 ks, svi kupljeni novi i svi zamenjeni Kubotama. Radili su stvarno puno, pogotovo 3 sa specijalnim masinama, ali je gazda sve zamenio za Kubote i 2 New Hollanda. Razlog, menjac i popravke istog. E sad, radnici ih voze, tako da tteba i to uzeti u obzir.@laufer
Koji fendt i sta mu zameras? Nisam pristrasan nego me cisto zanimaju iskustva drugih vlasnika
Da znaš za red, prvo bi kolegi čestitao i poželeo sreću. Pa onda na lep način napisao svoje mišljenje.Uzmi pametni statistiku pa vidi procenat prodaje traktora po markama u zapadnoj evropi .
Hvala kolega, ipak stigao.@stizanin
Kolega čestitam na ponovi, nek je sa srećom! U zdravlju da vas služi mašina!