Koliko samo godina ne radi zemlju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko?Koliko samo godina ne radi zemlju...
Ja sam ga uzeo od privatnika, ali mislim da on nije prvi vlasnik. 6m mu heder power flow i 2 bocne kose i ima dodatan puz iznad standardnog, valjda je to sve za repicu. Dobio sam i dodatna gornja sita za kukuruz. Korpa je univerzalna. Vrsalica ima oko 2000 sati ne znam tacno jer ne znam jos uvek da nadjem ali su mi pokazali tamo kad sam ga gledao. Ima tu i tamo ulaganja ali nista strasno. Vise treba vremena uloziti nego para.Cestitam na prinoviJel si masseya uzeo od privatnika ili firme? Posto vidim da stoji nalepnica da je iz Fricke firme?
Jel ste ga vi našli na oglasima, pa išli da ga kupite i uvezete ili?Sto se tice hedera za 80% parcela ce moci kombajn da ga donese. Ostalo ici ce traktor. Za kukuruz i suncokret ici ce sklapajuci.
87-88k € me kosta kuci sa pdv-om
Poslato sa MAR-LX1B pomoću Tapatoka
Da,da on ide u polje a rakula ostaje kuci da hrani ovce.Nek je sa srećom. Jel došao mesto rajkovice?