Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kupljena za 5300 eura, veze sa mrezom ili sa dva kanapa, pikap od 200 cm, ima rotor sto ubrzava masu, siroke gume, kardan sa duplim zglobom,podesavanje iz kabine preko monitora.@Đula Može reč dve o presi?
Od 60 do180 cmKaišara je u pitanju a sviđa mi se što ima odbacivač bala.Cena je baš povoljna.Koja je dimenzija bale?
Odbacivac vredi ako veze u mrezu...na kanap dodje svejedno...cak je i pozeljno da pomeris polako nazad dok vezeKaišara je u pitanju a sviđa mi se što ima odbacivač bala.Cena je baš povoljna.Koja je dimenzija bale?
Sta ima veze sto nije fiksna komora pa isto mogu da pravim balu120-120Mislio sam da je fiksna komora, to sve menja.Velika je to bala.Da je 120*120 ta presa bi koštala 7.000-8.000+evra.
Deks presu sa mrežicom, širokim pick upom, letva lanac sistemom, balom 120*120 ne možeš naći nigde ispod 7k da je u o.k stanju, bar ja nisam našao a obišao sam sve aktuelne trgovce.